Anyaság vs. karrier? Nálunk nem kell választanod! Rugalmas munkakörnyezet, inspiratív munkatársak!

Slezák Zsuzsanna: „Az Együtt sikeresen csapatának köszönhetően élő példa lettem arra, hogy ha az anya boldog, akkor a gyerekek is boldogok!”

Az Együtt sikeresen csapatába az ingatlanszakmából nyergelt át, ahogy ő mondja, mostani területi igazgatójának hosszas unszolására. Elsősorban nem Zsuzsi látott fantáziát ebben a lehetőségben, hanem Nagy János – ő volt az, aki majdnem egy éven át havonta ismételgette lelkesen Zsuzsinak, hogy milyen különlegessé tehetné a szolgáltatásait ingatlanosként, ha beadná a derekát és ügyfeleinek az Együtt sikeresen hitelkonstrukcióit is megmutatná az eladósorban lévő ingatlanok mellett.

„A kezdeti időszakban valamiért nem éreztem úgy, hogy ez lenne az én utam, mégsem mondtam nemet arra, hogy legalább meghallgassam, miről is lenne szó” – idézi fel a kezdeteket Zsuzsi, aki nem mellesleg háromgyerekes anyukaként is helytáll munka mellett. „Így találkoztam 2020 májusában Ferber Mónikával, aki a nappalinkban mutatta be nekem az Együtt sikeresen rendszerét. Az eredetileg 1 órásra tervezett szimpla munkamegbeszélés végül olyan jól sikerült, hogy 4 órán át beszélgettünk, kiderült ugyanis, hogy számos közös pont van az életünkben. Az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikusnak találtam őt, így egy percig sem volt kérdés, hogy belevágjak-e a közös munkába” – folytatja Zsuzsi, aki a munkakapcsolaton túl mély és igaz barátságot alakított ki Mónival.

Nem kell hosszasan számolgatni, hogy az ember rádöbbenjen: Te abban az időszakban vetetted bele magad egy új munkába, amikor itthon is „berobbant a Covid”. Nem tartottál tőle, hogy kevésbé szerencsés az időzítés?

Első hallásra valószínűleg tényleg mindenkinek ez jut eszébe, én azonban nem aggódtam: minden annyira szerencsésen alakult már a legelején, hogy fel sem merült bennem, hogy rosszul döntöttem. Sokkal inkább az járt a fejemben, hogy milyen jó, hogy Nagy Jani meglátta bennem, hogy ide való vagyok, és nem hagyta, hogy nemet mondjak erre a lehetőségre.

Amikor megszülettek a gyerekek, az apukájukkal négy családi céget vezettünk, így mára bőven van összehasonlítási alapom, hogy milyen hatalmas a különbség a hagyományos vállalkozások és aközött, ahogy itt dolgozunk: alapesetben rengeteg pénzt kell befektetnie az embernek ahhoz, hogy sikeres legyen és rendkívüli módon rá van utalva az alkalmazottaira, itt viszont inkább a szabadság és a függetlenség érvényesül leginkább. Ezek nélkül képtelen lennék egyedülálló anyaként itthonról, a gyerekek mellől dolgozva szép eredményeket elérni.

Ezek szerint teljes mértékben megtaláltad itt a számításaidat.

Úgy érzem, hogy nagy fejlődésen mentem keresztül mind szakmailag, mind emberileg, amiben hatalmas szerepe van az Együtt sikeresen csapatának. Felismertem a hibáimat, rájöttem, hogy mit kell a jövőben másként tennem, azt hiszem, most értem meg arra, hogy a sok tanulás után végre a tettek következzenek.

Minden téren óriási lendületet kaptam, és abszolút teljesíthető célnak érzem azt, hogy vezetőként dolgozzhassak itt a jövőben. Szeretnék felépíteni egy olyan csapatot, amelyik hozzám hasonlóan gondolkodó, szívvel-lélekkel dolgozó emberekből áll, és boldoggá teszi őket, ha másoknak segíthetnek az anyagi biztonságuk megteremtésében.

Háromgyerekes anyukaként hogy látod, mennyire családbarát munkahely az Együtt sikeresen csapata?

Ha csak egy szóval válaszolhatnék, azt mondanám, hogy nagyon! Amikor belevetettem magam az itteni munkába, javában benne voltunk az online oktatásban, mégsem jelentett számunkra nehézséget, hogy ott is jól teljesítsünk, miközben online találkozókon, vezetői értekezleteken vagy tréningeken vettem részt. Nyilván sok múlt a gyerekeken is, mégis azt kell mondanom, hogy pont olyan gördülékenyen működött minden, mint amennyire izgultam rajta az elején.

Így, hogy az Együtt sikeresen csapatát erősítem, nem kell babysittert hívnom vagy másoktól segítséget kérnem, mert több fronton is helyt tudok állni, miközben a munkában is sikeres vagyok. És ami számomra a legfontosabb, hogy nem kell lelkifurdalást éreznem azért, mert a gyerekektől veszek el időt, hogy dolgozhassak. Míg ingatlanosként kerestem a kenyeremet, erről álmodni sem mertem, hiszen az ügyfelek többsége csak a délutáni-esti órákban ért rá lakást vagy házat nézni, pont akkor, amikor végre a családommal lehettem volna. Itt, még ha be is kell online jelentkeznem egy megbeszélésre, össze tudom úgy hangolni a munkát és az itthoni teendőket, hogy egyik téren se legyen lemaradásom. Számomra hatalmas pluszt jelent, hogy a gyerekeknek is biztonságot ad, hogy itthonról dolgozom és mindig elérhető közelségben vagyok.

A vezetőség részéről is maximális az együttműködés és a rugalmasság, ami nekem leírhatatlanul nagy segítséget jelent és jókora terhet vesz le a vállamról. Hatalmas könnyebbséget jelent a rendelkezésre álló technikai háttér, ami akár még azt is lehetővé teszi, hogy online kerítsünk sort a szerződéskötésre. Tudom, hogy a világ mindenhol ebbe az irányba halad, nálunk azonban már most biztosított mindez, amitől még gördülékenyebb a munkavégzés.

Mit üzennél azoknak az anyukáknak, akik még úgy érzik, hogy megtorpant a karrierjük, és tanácstalanok, hogy merre induljanak?

Ha éreznek hozzá magukban kedvet, teljes szívvel ajánlom nekik ezt a munkahelyet, hiszen itt tényleg minden segítséget megkapnak az anyukák: nem egyedül kell végezni a feladatokat, mindenki mögött áll egy összetartó csapat. Jó pár helyen dolgoztam már az életem során, de ilyen mértékű támogatást, pozitív visszajelzést és biztonságérzetet sehol nem kaptam korábban, a személyiségfejlődésről és az önbizalom-növelésről nem is beszélve!

Az itt érvényben lévő jutalékrendszernek természetesen megvannak a hátulütői, én azonban próbálok az előnyére koncentrálni: ha vannak céljaink, érdemes több energiát mozgósítani és a határ tényleg a csillagos ég! Nekem a gyerekeim is nagyon szurkolnak és velem örülnek a legapróbb sikereknek is. Azt hiszem, az Együtt sikeresen csapatának köszönhetően élő példa lettem arra, hogy ha az anya boldog, akkor a gyerekek is boldogok, most végre úgy érzem, hogy megtaláltam a helyemet!

Osszd meg másokkal is: