Pénzügyi Tudatosság - Blog

Motiváló karriertörténetek, közvetlen hangvételű interjúk és cikkek, melyeken át megismerhettek bennünket, munkatársainkat, és személyes tanácsainkon keresztül kerülhettek közelebb a pénzügyi kérdésekhez.

Sebők Péter landes direktor

Fiatalon sokan nagy álmokat szövögetnek, de idővel feladják vágyaikat. Azonban nem csak ez az út létezik. Ha már az érettségit követően elkezdjük építeni a független jövőnket, 30 éves korunkra akár a saját magunk főnökévé is válhatunk.

Sebők Péter landes direktor

Amikor állásinterjú előtt állsz, érdemes felkészülnöd néhány gyakran előforduló kérdésre, amelyeket nagy valószínűséggel fel fognak tenni neked. Hogy mik ezek a kérdések és hogy lehet sikerrel áthidalni őket? Ha szeretnél frappánsan válaszolni a legnehezebb kérdésekre, olvasd el cikkünket!

Sebők Péter landes direktor

Szeretnél gazdaságosabban és kényelmesebben utazni? Kezd el a nyaralást a repülőtéri szállodában, ahonnan könnyedén hozzájuthatsz kedvezőbb áron egy Uberhez. Továbbá, egy csoportos utazás foglalása is jó lehetőség a költségek csökkentésére és a stresszmentes élményekre. Ismerd meg ezeket az utazási trükköket!

Sebők Péter landes direktor

A nagy mértékű infláció miatt nemcsak a repülőjegyek kerülnek többe, de minden szolgáltatás ára emelkedik, így most kifejezetten érdemes követni az utazási akciókat és takarékoskodni a nyaralásunk során.

Sebők Péter landes direktor

Mindegy, hogy te szeretnéd megszerezni álmaid állását, vagy egy vállalat benned látja a nagy lehetőséget, egy sikeres állásinterjú a legelső lépcsőfok, amit meg kell ugranod. Bármilyen munkaterületről is legyen szó, van néhány olyan dolog, amire érdemes odafigyelned, ha te szeretnél elsőként a célba érni.

Sebők Péter landes direktor

Keress fotókat, készíts belőlük montázst, amit kirakhatsz az irodádban, otthonodban, de akár háttérként is beállíthatod okos eszközeiden, így a nehezebb időszakokban is látod, hogy miért is raksz bele olykor extra energiát a vállalkozásod felépítésébe.