Pénzügyi Tudatosság - Blog

Motiváló karriertörténetek, közvetlen hangvételű interjúk és cikkek, melyeken át megismerhettek bennünket, munkatársainkat, és személyes tanácsainkon keresztül kerülhettek közelebb a pénzügyi kérdésekhez.

Sebők Péter landes direktor

Egy jó munkahely mindannyiunk számára fontos, hiszen nagy részét az életünknek a munka tölti ki. De mitől lesz valójában egy munkahely jó?

Sebők Péter landes direktor

Fiatalon sokan nagy álmokat szövögetnek, de idővel feladják vágyaikat. Azonban nem csak ez az út létezik. Ha már az érettségit követően elkezdjük építeni a független jövőnket, 30 éves korunkra akár a saját magunk főnökévé is válhatunk.

Sebők Péter landes direktor

Amikor állásinterjú előtt állsz, érdemes felkészülnöd néhány gyakran előforduló kérdésre, amelyeket nagy valószínűséggel fel fognak tenni neked. Hogy mik ezek a kérdések és hogy lehet sikerrel áthidalni őket? Ha szeretnél frappánsan válaszolni a legnehezebb kérdésekre, olvasd el cikkünket!

Sebők Péter landes direktor

Szeretnél gazdaságosabban és kényelmesebben utazni? Kezd el a nyaralást a repülőtéri szállodában, ahonnan könnyedén hozzájuthatsz kedvezőbb áron egy Uberhez. Továbbá, egy csoportos utazás foglalása is jó lehetőség a költségek csökkentésére és a stresszmentes élményekre. Ismerd meg ezeket az utazási trükköket!

Sebők Péter landes direktor

A nagy mértékű infláció miatt nemcsak a repülőjegyek kerülnek többe, de minden szolgáltatás ára emelkedik, így most kifejezetten érdemes követni az utazási akciókat és takarékoskodni a nyaralásunk során.

Sebők Péter landes direktor

Mindegy, hogy te szeretnéd megszerezni álmaid állását, vagy egy vállalat benned látja a nagy lehetőséget, egy sikeres állásinterjú a legelső lépcsőfok, amit meg kell ugranod. Bármilyen munkaterületről is legyen szó, van néhány olyan dolog, amire érdemes odafigyelned, ha te szeretnél elsőként a célba érni.

Sebők Péter landes direktor

Keress fotókat, készíts belőlük montázst, amit kirakhatsz az irodádban, otthonodban, de akár háttérként is beállíthatod okos eszközeiden, így a nehezebb időszakokban is látod, hogy miért is raksz bele olykor extra energiát a vállalkozásod felépítésébe.