Pénzügyi tudatosság - Szakmai cikkek

Milyen pénzügyi megoldások léteznek a gondtalan jövő kiépítésére? Ismerd meg a diákhitel előnyeit-buktatóit, az autóvásárlás finanszírozás tippjeit, kezdj el időben foglalkozni a saját ingatlan megvalósításának gondolatával, hogy ne fuss ki az időből! Tudj meg többet az egészségbiztosításról, a háztartás pénzügyeinek optimalizálásához szükséges eszközökről, a nyugdíj-előtakarékosságról, és tájékozódj széles körűen egyéb hasznos biztosítási formákról!

Sebők Péter landes direktor

„Amióta apa lettem, nemcsak külső megfigyelőként látom, hogy mivel jár a nők számára az anyaság, – amiről eddig is sejtettem, hogy komoly plusz feladatokat jelent - de amióta mi is részesei vagyunk, nap mint nap rádöbbenek, hogy minden korábbi elképzelésemet felülmúlja. Ezért a korábbinál is fontosabbnak tartom az Együtt sikeresen anyukáknak kialakított programját.”

Sebők Péter landes direktor

Szerinted mi egy jó cégvezető legfontosabb 5 ismérve? Kit követsz szívesen? Aki példát mutat, akire fel tudsz nézni, aki határozott, ugyanakkor emberséges? Nézzük meg HR-es szemmel, hogy vajon mi a TOP5 elvárás egy vezetővel szemben.