Pénzügyi tudatosság - Szakmai cikkek

Milyen pénzügyi megoldások léteznek a gondtalan jövő kiépítésére? Ismerd meg a diákhitel előnyeit-buktatóit, az autóvásárlás finanszírozás tippjeit, kezdj el időben foglalkozni a saját ingatlan megvalósításának gondolatával, hogy ne fuss ki az időből! Tudj meg többet az egészségbiztosításról, a háztartás pénzügyeinek optimalizálásához szükséges eszközökről, a nyugdíj-előtakarékosságról, és tájékozódj széles körűen egyéb hasznos biztosítási formákról!

Sebők Péter landes direktor

Szerinted mi egy jó cégvezető legfontosabb 5 ismérve? Kit követsz szívesen? Aki példát mutat, akire fel tudsz nézni, aki határozott, ugyanakkor emberséges? Nézzük meg HR-es szemmel, hogy vajon mi a TOP5 elvárás egy vezetővel szemben.

Sebők Péter landes direktor

A mai világban nagy előnyt jelent, ha egy fiatal érdeklődik a pénzügyek iránt és rendelkezik valamennyi háttérismerettel a témát illetően. Azonban az általános-és középiskolás tanrendbe egyelőre nincs beépítve a pénzügyi ismeretek tantárgy, így a pénzzel, takarékoskodással kapcsolatos hasznos tudást a fiataloknak más forrásból kell megszerezniük.

Sebők Péter landes direktor

A nyár a lazításé, kikapcsolódásé, azonban beleférhet akár egy kis diákmunka is. Az első saját kereseted nem csak felelősségre tanít, de kapcsolatokat is építhetsz és szórakozhatsz is abból a pénzből.

Sebők Péter landes direktor

Ugyan egy fiatalnak nem az az első, hogy félretegyen a nyugdíjas éveire, de a jelenlegi tendenciák azt mutatják, hogy érdemes foglalkoznunk a kérdéssel. Miért szükséges ennyire előre gondolkodni, milyen nyugdíjcélú megtakarítási formák léteznek és mennyi az annyi? Schőn Viktor, az Együtt Sikeresen csapat területi vezetője minden felmerülő kérdésre válaszol az alábbi cikkben.