Pénzügyi tudatosság - Szakmai cikkek

Milyen pénzügyi megoldások léteznek a gondtalan jövő kiépítésére? Ismerd meg a diákhitel előnyeit-buktatóit, az autóvásárlás finanszírozás tippjeit, kezdj el időben foglalkozni a saját ingatlan megvalósításának gondolatával, hogy ne fuss ki az időből! Tudj meg többet az egészségbiztosításról, a háztartás pénzügyeinek optimalizálásához szükséges eszközökről, a nyugdíj-előtakarékosságról, és tájékozódj széles körűen egyéb hasznos biztosítási formákról!

Sebők Péter landes direktor

A nagy mértékű infláció miatt nemcsak a repülőjegyek kerülnek többe, de minden szolgáltatás ára emelkedik, így most kifejezetten érdemes követni az utazási akciókat és takarékoskodni a nyaralásunk során. Ha nagyobb áldozatok nélkül szeretnénk spórolni, mindenképp állítsuk be időben a kedvező repülőjegyekre vonatkozó értesítéseket, kérjünk ajánlatot csoportos utazásokra és mindenképpen keressünk megfelelő utasbiztosítást.

Sebők Péter landes direktor

„Amióta apa lettem, nemcsak külső megfigyelőként látom, hogy mivel jár a nők számára az anyaság, – amiről eddig is sejtettem, hogy komoly plusz feladatokat jelent - de amióta mi is részesei vagyunk, nap mint nap rádöbbenek, hogy minden korábbi elképzelésemet felülmúlja. Ezért a korábbinál is fontosabbnak tartom az Együtt sikeresen anyukáknak kialakított programját.”