Társadalmi felelősségvállalás

Az OVB Magyarország és az Együtt sikeresen csapat hosszú évek óta elhivatottan végzi társadalmi felelősségvállalási tevékenységét, amely az értékteremtő, segítő szemléletre épül és több területet, támogatási formát foglal magába.

Sebők Péter landes direktor

Büszkék vagyunk rá, hogy sok emberhez eljut a segítség és az egész csapatunk mindig teljes mellszélességgel kiáll azon tevékenységek mellett, amivel egy kicsit jobbá tehetjük az emberek életét. 

Sebők Péter landes direktor

A 2008 óta működő Józan Babák Egyesületét 809.000 Ft-tal támogatta az OVB Magyarország és az Együtt sikeresen csapata.

Sebők Péter landes direktor

A Madárfészek Ökölvívó Akadémia Alapítványon belül a Fitt-Box Ökölvívó Egyesületet 750 ezer forinttal támogatta az OVB Magyarország és az Együtt Sikeresen csapata (Tóth Attila Területi Vezetősége) együttesen.

Sebők Péter landes direktor

Az OVB Magyarország és az Együtt Sikeresen Csapata (Wittinger Dénes szombathelyi regionális igazgatóság) 1.000.000 forinttal segített 12 nehéz sorsú, tehetséges gyermeket. Volt, akinek sportolói álmát, másnak művészi ambícióját sikerült támogatni a pénzből és akadt, akinek tanulását segítették eszközvásárlással.

Sebők Péter landes direktor

Az OVB Magyarország és az Együtt sikeresen csapat együttesen 1.760.000 Ft-tal támogatta a Gyermekkor Alapítványt, amellyel a HPOGYI Madarász utcai Telephelyén működő Koraszülött Osztály műszerparkjának bővítését segítette 1 db inkubátorral.

Sebők Péter landes direktor

Az OVB Magyarország és az Együtt sikeresen csapat 200.000 Ft-tal támogatta a Nagykanizsai Újszülöttekért Alapítványt, akik a befolyt összegből egy újszülött kori sárgaság mérésére szolgáló készüléket vásároltak.

Sebők Péter landes direktor

Az OVB Magyarország és az Együtt sikeresen csapat 500.000 Ft-tal támogatta a győri Lakásotthonok Lakóiért Közhasznú Alapítványt. Az összeg egy részéből a tavalyi, Balatonalmádiban eltöltött felejthetetlen hétvége után új háztartási nagygépekkel gazdagodtak a Tompa úti Utógondozó Otthon lakói.

Sebők Péter landes direktor

Az OVB Magyarország és az Együtt sikeresen csapat 500.000 Ft-tal támogatta a Miskolcon működő Velkey László Gyermek Egészségügyi Központ Gyermekrehabilitációs Osztályát. A befolyt támogatást hat kórterem felújítására fordították.