HOGYAN NYARALJ GAZDASÁGOSAN? I. rész

A nagy mértékű infláció miatt nemcsak a repülőjegyek kerülnek többe, de minden szolgáltatás ára emelkedik, így most kifejezetten érdemes követni az utazási akciókat és takarékoskodni a nyaralásunk során.

Nézzük a mi 5 tanácsunkat, hogy nyaralhatsz gazdaságosabban!

  1. Állítsd be minél korábban az árriasztásokat!

A repülőjegyek árai folyamatosan ingadoznak, ezért jó, ha megszokjuk, hogy már abban a pillanatban érdemes értesítéseket kérnünk az árak alakulásáról, amikor még csak gondolkodunk az utazáson. Ha néhány hónapra előre tervezünk, és figyeljük a legkedvezőbb időszakokat, jelentős összegeket takaríthatunk meg. Ha hatékony és költségmentes lehetőséget keresel, a Kayak.com például egy kiváló alternatíva, ez az oldal ugyanis naprakészen tájékoztat a legjobb repülőjegyekről.

  1. Repülőjegy foglalás előtt nézz meg egy másik webböngészőt is!

Ha sikerült egy jó ajánlatot találnod egy járatra, javasoljuk, hogy a vásárlás előtt próbálj ki egy őrült dolgot: keress rá az ajánlatra egy másik böngészőben és ellenőrizd, hogy az árak ott is azonosak-e! Ez a tipp furcsán hangozhat, de egy kutatás szerint 372 járatkeresésből kb. 42 keresés esetén eltérő árakat találtak ugyanazon a webhelyen, más böngészőben. Mindenképp nézz körül alaposan és keress rá az ajánlatra legalább két böngészőben!

Osszd meg másokkal is: