KARRIEREM TÖRTÉNETE III. – ÍGY LETTEM NAGYON FIATALON CÉGVEZETŐ

Életem legmeghatározóbb évei 15 éve kezdődött minden, 2005-től dolgozom az OVB-nél. Mit értem el ez idő alatt? A munkám legelső kézzel fogható eredménye egy saját fizetésből vásárolt autó volt, majd sikerült korán a saját lábamra állni és albérletbe költözni. Később átköltöztem Budára, a Rózsadombra és anyagilag teljesen függetlenedtem a családomtól. A legnagyobb szakmai mérföldkő az életemben, hogy felépítettem az első önálló irodámat, ahol már teljesen a magam ura voltam.

Befektetési célból, hobbiként ingatlanokat vásároltam és mivel gyerekkorom óta rajongok az autókért, számomra óriási élmény volt, hogy meg tudtam venni olyan sportautókat, amelyekről eddig csak álmodoztam.

Az elmúlt 15 évben folyamatosan visszaigazolódik, hogy jó döntés volt fiatalon elindulni az úton, és bizalmat fektetni magamba és a cégbe. Ha a saját területükön rendkívül sikeres emberekre gondolunk, láthatjuk, hogy csak úgy lehet komoly eredményeket elérni, hogy minden időnket és energiánkat egy dologba fektetjük. Az a fontos, hogy meg kell találni, mi az az egy álom, és utána mindent megtenni azért, hogy azt sikerüljön megvalósítani.

Ahogy a profi sportolóknak, színészeknek, stb. is van mindig tovább, úgy ez az üzleti életben is igaz. Attól még, hogy egy hegymászó felért a csúcsra, nem hódította meg az összes csúcsot, mindig van feljebb. Az amerikai üzletemberek 70-80 évesen is dolgoznak még, mert mindig van egy újabb céljuk, amit el szeretnének érni. Ez a mentalitás vezet előre! Akarj mindig több és jobb lenni, átlag fölötti, mert az átlagos egy idő után kevés lesz!

Sohasem késő, hogy felelősséget vállalj a jövődért és változtass az életeden, de az elvesztegetett időt már nem lehet visszahozni!

Osszd meg másokkal is: