Társadalmi felelősségvállalás

Az OVB Magyarország és az Együtt sikeresen csapat hosszú évek óta elhivatottan végzi társadalmi felelősségvállalási tevékenységét, amely az értékteremtő, segítő szemléletre épül és több területet, támogatási formát foglal magába.

Sebők Péter landes direktor

Az OVB Magyarország és az Együtt sikeresen csapat 200.000 Ft-tal támogatta a Fejér Megye Gyermekeiért Alapítvány munkáját. A befolyt összegből felújították és kibővítették Fejér Megyei Szent György Kórház Gyermekosztályán az óvodai játszó-és foglalkoztató sarkot.

Sebők Péter landes direktor

Az OVB Magyarország és az Együtt sikeresen csapat 400.000 Ft-tal segítette a szervezetet, amelynek köszönhetően még több rászoruló nagycsalád vehetett részt a Szalézi Nyári Oratórium, többhetes, napközis táborban.

Sebők Péter landes direktor

Az OVB Magyarország és az Együtt sikeresen csapat 500.000 Ft-tal támogatta a Tündérfátyol Alapítványt, amely az adományból a Szabadszállási Mentőállomást segítette egy ápolók, mentőszolgálatok részére kifejlesztett, ugyanakkor otthoni, valamint kórházi használatra is alkalmas szívó-berendezéssel.