Pénzügyi Tudatosság - Blog

Motiváló karriertörténetek, közvetlen hangvételű interjúk és cikkek, melyeken át megismerhettek bennünket, munkatársainkat, és személyes tanácsainkon keresztül kerülhettek közelebb a pénzügyi kérdésekhez.

Sebők Péter landes direktor

Sok tinédzser, fiatal felnőtt él a mának, sokakat a külsőségek hajtanak és kevesen gondolkodnak előre. Te csinálhatod másképp! Most 4 olyan pénzügyi ötletet hoztunk neked az Együtt Sikeresen csapattal, amelyeket betartva fel tudsz építeni magadnak egy biztonságos tartalékot.

Sebők Péter landes direktor

Holczman Péter, az Együtt Sikeresen csapat pénzügyi tanácsadója 2020 utolsó negyedévében teljesítményrekordot döntött, aminek köszönhetően egy Breitling órával lett gazdagabb. Péterrel egy interjút is készítettünk a sikerhez vezető útról! Gratulálunk!

Sebők Péter landes direktor

Az Együtt Sikeresen csapatának tagja, Wittinger Dávid lett a 2020-as évben Európa 4. legjobb fiókvezetője több ezer fiókvezetőség közül!

Sebők Péter landes direktor

Örömmel jelentjük, hogy az Együtt Sikeresen csapata az 50 éves anyavállalatnál 2020-ban több 100 igazgatóság közül a 8. helyen végzett Európában.