Pénzügyi Tudatosság - Blog

Motiváló karriertörténetek, közvetlen hangvételű interjúk és cikkek, melyeken át megismerhettek bennünket, munkatársainkat, és személyes tanácsainkon keresztül kerülhettek közelebb a pénzügyi kérdésekhez.

Sebők Péter landes direktor

Sok tinédzser, fiatal felnőtt él a mának, sokakat a külsőségek hajtanak és kevesen gondolkodnak előre. Te csinálhatod másképp! Most 4 olyan pénzügyi ötletet hoztunk neked az Együtt Sikeresen csapattal, amelyeket betartva fel tudsz építeni magadnak egy biztonságos tartalékot.

Sebők Péter landes direktor

Holczman Péter, az Együtt Sikeresen csapat pénzügyi tanácsadója 2020 utolsó negyedévében teljesítményrekordot döntött, aminek köszönhetően egy Breitling órával lett gazdagabb. Péterrel egy interjút is készítettünk a sikerhez vezető útról! Gratulálunk!

Sebők Péter landes direktor

Az Együtt Sikeresen csapatának tagja, Wittinger Dávid lett a 2020-as évben Európa 4. legjobb fiókvezetője több ezer fiókvezetőség közül!

Sebők Péter landes direktor

Örömmel jelentjük, hogy az Együtt Sikeresen csapata az 50 éves anyavállalatnál 2020-ban több 100 igazgatóság közül a 8. helyen végzett Európában.

Sebők Péter landes direktor

Életem legmeghatározóbb évei 15 éve kezdődött minden, 2005-től dolgozom az OVB-nél. Mit értem el ez idő alatt? A munkám legelső kézzel fogható eredménye egy saját fizetésből vásárolt autó volt, majd sikerült korán a saját lábamra állni és albérletbe költözni. Később átköltöztem Budára, a Rózsadombra és anyagilag teljesen függetlenedtem a családomtól. A legnagyobb szakmai mérföldkő az életemben, hogy felépítettem az első önálló irodámat, ahol már teljesen a magam ura voltam.

Sebők Péter landes direktor

Mi kellett ahhoz, hogy eljussak odáig, ahol jelenleg tartok? Sok tapasztalatszerzés és kudarctűrő képesség, negatív impulzusok, amik korán ráébresztettek arra, hogy ami nem öl meg, az megerősít. Kitartás, megfelelő hozzáállás, racionális gondolkodás, lemondás, amit befektetésnek éltem meg. Hinnem kellett magamban és a cégben, hogy együtt minden akadályon túl tudunk lendülni.

Sebők Péter landes direktor

A vírus első hullámán túljutottunk, hátradőlni mégsem tudunk, hiszen egyáltalán nem kizárt egy második. Mivel precíz előrejelzéssel nem szolgálhatunk, nem marad más, mint a felkészülés - és a világjárványra adott vezetői válaszok elemzése.