Pénzügyi tudatosság - Szakmai cikkek

Milyen pénzügyi megoldások léteznek a gondtalan jövő kiépítésére? Ismerd meg a diákhitel előnyeit-buktatóit, az autóvásárlás finanszírozás tippjeit, kezdj el időben foglalkozni a saját ingatlan megvalósításának gondolatával, hogy ne fuss ki az időből! Tudj meg többet az egészségbiztosításról, a háztartás pénzügyeinek optimalizálásához szükséges eszközökről, a nyugdíj-előtakarékosságról, és tájékozódj széles körűen egyéb hasznos biztosítási formákról!

Sebők Péter landes direktor

„Ha találsz egy célt, ami megmozgat, szívesen kilépsz a komfortos cselekedeteidből és egy úgynevezett fejlődési zónában fogsz tenni magadért és a sikerért!”

Sebők Péter landes direktor

Ugyan a trendek folyamatosan változnak, még ma is nagyon sokan taposómalomként élik az életüket, beleragadva egy mókuskerékbe, amit mások irányítanak, és látszólag nincs kiszállás. Fiatalon sokan még világmegmentő álmokat szövögetnek, majd elkezdenek céltalanul sodródni az árral, miközben észrevétlenül lemondanak a szabadságukról, vágyaikról. Nem csak ez az egy út létezik, ugyanis, ha már az érettségit követően elkezdjük építeni a független jövőnket, 30 éves korunkra akár a saját magunk főnökévé válhatunk.